ИЗРАБОТКА НА ЛОГО

Защо ви трябва лого?

Процесът на създаване на лого е изключително важен, не е трудоемък, но е вашия отпечатък, вашето лице. По логото ще бъдете разпознаваеми като марка, услуга или продукт, затова ние ще се погрижим то да бъде запомнящо.

Опростено лого

Опростеното лого казва всичко с малко графика и малко текст. Сполучливата дигитализация на това, което искате да покажете не винаги означава много информация, напротив. Най-продаваните марки и големи брандове залагат на изчистени и семпли лога, които са разпознаваеми и лесно четими от цял свят.

Фирмена идентичност

Емблемата на вашата фирма е вашето лого. То може да бъде буква, символ, картинка, но трябва да бъде олицетворение на вашата дейности или продукт, максимално опростено, но в същото време прецизно. Създаването на лого е изкуство.

Как ще създадем вашето лого?

  • ние ще скицираме вашите идеи
  • ще изберем всеки елемент с вас
  • ще използваме иновативни технологии, за да превърнем нашата скица във ваше лого
  • ще тестваме позиционирането на вашето лого
  • ще ви представим вашето мечтано лого, точно такова, каквото сте си го представяли.

Изисквания

Изисквания

При всяко нещо, за да бъде красиво и да носи доходи, трябва да е съобразено с определени правила. Вашето лого трябва да е наистина ваше. Всеки елемент трябва да бъде индивидуален и създаден специално за вас и вашата фирма/продукт. Недопустимо е копирането на текст, изображения или части от други лога. Това ще срине вашия имидж и ще разклати доверието на клиентите ви във вас.

Логото ви трябва да е четливо. Не ви е нужен надпис, ако той не може да се чете или шрифтът е прекалено малък и сложен. Изберете красив шрифт, който подхожда на посланието, което искате да отправите. Изберете подходящ размер, който не бива да бъде нито прекалено малък, нито прекалено натрапчив.

Цветовете на вашата емблема трябва да бъдат запомнящи се. Разбира се, това не изключва белия фон или черният надпис например. Но не се стремете към пъстрота, освен ако не предлагате бои, картини или умалени копия на дъгата. Бъдете индивидуалисти и се доверете на интуицията си. Вярваме, че знаете най-добре!

Артистичност във всеки детайл. Логото ще бъде вашата запазена марка. Не вярваме, че искате да бъдете скучни. Проявете артистичност и въображение и заедно можем да създадем нова империя – вашата.

Лого за успех

Преди да пристъпите към реализацията на вашия проект за фирмено лого обмислете и синтезирайте всички ваши идеи, не бързайте. Все пак логото ще бъде първото впечатление, което ще оставите у вашите клиенти. Затова трябва да бъде ефективно и впечатляващо.

 

Цели на логото

Формулирайте ясно целите, за които създавате вашето лого и къде ще бъде използвано. Предназначението на емблемата е от значение, както за размера, така и за визията като цяло.

Ние знаем какви са нежеланите реакции, които може да предизвика едно крещящо лого или миниатюрна картина. Затова е нужда ясна цел, мотив и послание, което ще отправяте към вашите клиенти, публика, потребители.

 

Други Услуги

Как бихте искали да се свържете с нас?