рекламирам в Интернет

Защо да рекламирам в Интернет?

В днешно време рекламата в интернет е нещо, което е задължително за всеки бизнес. През последните години този метод на реклама се наложи, като един от най-сполучливите заради развитието на новите технологии и достъпа на огромен брой потребители до интернет 24 часа в денонощието. Ние ви предлагаме няколко различни способа за реклама в интернет като подхождаме към всеки клиент индивидуално. Нашата цел е да намерим идеалния клиент за вас и бизнеса ви, след което да изготвим рекламна стратегия. Ще ви запознаем с няколко различни метода за реклама в интернет.

Може да се възползвате от следните различни методи за реклама в интернет, които ви предлагаме:

Facebook Реклама

С Facebook реклама, вие ще бъдете крачка пред вашите конкуренти!

Какво може да постигнете чрез Facebook

* Вашият уеб сайт и страница във Facebook ще увеличат своята посещаемост.

* Ще увеличите вашите продажби.

* Голям брой хората, заинтересовани от вашите продукти или услуги, ще научат за тях.

* Ще изградите имидж и привлечете нови последователи, а следователно и клиенти.

* Ще създадете социална обвързаност с много хора

Instagram

През 2018г. Instagram става все по-популярен и съответно множество компании насочват рекламата си именно там!

Защо да изберете реклама в Instargam?

* В тази платформа се залага основно на изображения и видео реклама, така че ако разполагате с такива това е мястото за вашата реклама

* Аудиторията, която използва Instargam е по-различна от тази използваща Facebook и това е предимство за вашият бизнес, защото означава нови клиенти. Повечето продукти и услуги са рекламирани във Facebook, което значи по-малко конкуренция

* Ниска цена в сравнение с Facebook рекламата

SEO Оптимизаци

Популяризиране на сайт или SEO оптимизация

Много хора си мислят, че когато вече имат уеб сайт и могат да започнат бизнеса си, но реално работата тепърва предстои. След като вече имате уеб сайт е необходимо да се направи SEO оптимизация. Това значи потребители да ви намират по-лесно в Google и като цяло да се насочи трафик на посетители, които ще посетят сайта ви и ще видят продуктите или услугите, които предлагате. За да достигне вашият уеб сайт до повече хора е необходимо да се използват маркетингови стратегии и различни похвати, които ние сме усвоили и знаем, че са ефективни. За да започнат хората да ви намират, трябва да мине време и вашият сайт да бъде оптимизиран както трябва-с подходящите ключови думи и регистриран в множество търсачки.

Това е трудна задача, но ние ще ви помогнем и с това.

Реклама в Google

Това на кратко е платена реклама в Google. Когато я използвате, вашият сайт се показва на едно от първите места когато някой потърси вашите продукти или услуги. Отново трябва да се използват различни похвати за да се намери подходяща ключова дума и да се структурира правилната рекламна стратегия. Toзи вид реклама е скъп, но много ефективен! Когато определим ключовата дума, която отговаря на вашите продукти се стартира рекламна кампания, която е насочена точно към хората търсещи вашият продукт.

Заплащане на “клик”

С Google рекламата – AddWords вие заплащате, когато някой потърси вашата ключова дума в Google и кликне на вашия сайт. Тогава Google ви взима определена сума. Google рекламата ви гарантира, изразходване за бюджет единствено и само ако някои види и влезе във вашият сайт.

Други Услуги

Как бихте искали да се свържете с нас?